top of page

Ontspanning!Hij goot olie op zijn handen en wreef ze tegen elkaar om ze te verwarmen, voordat hij zijn handen op haar rug legde en ze over haar huid liet glijden.


Ze hield van zijn massages. Hij wist waar hij druk moest uitoefenen en waar hij met zijn vingertoppen lichtjes over haar huid moest dansen, om gespannen spieren los te maken en slaperige zenuwen op te wekken.


Zijn handen streelden over haar schouders en langs haar rug. Ze gleden tussen haar billen om de randen van haar kutje te plagen, en liepen in krachtige, gladde bewegingen langs haar benen.


Hij kneep in haar nek. "Tijd om je om te draaien."


Dat deed ze, haar tepels merkten de plotselinge kou.


"Mmm... Je kunt ze beter opwarmen," plaagde hij, terwijl hij zich voorover boog om een tepel tussen zijn tanden te nemen, er zachtjes aan te trekken voordat hij er met zijn tong omheen draaide en hem vervolgens in zijn mond zoog.


"Oh!" kreunde ze, al helemaal klaar om hem straks te lang en zalig te ontvangen tussen haar dijen.


Hij goot nog wat olie in zijn handen, verwarmde het opnieuw voordat hij het over haar borsten liet glijden. Ze sloot haar ogen en concentreerde zich op de sensaties in haar lichaam terwijl zijn handen haar huid streelden en streelden, de stress van de voorbije weken vervagend onder zijn deskundige aanraking. Ze kreunde toen zijn handen weer tussen haar dijen gleden, zo dicht bij haar kutje, dat verlangde naar zijn aanraking.


Ze spreidde haar benen en hij beloonde haar met een kus op haar klitje, die een kreun ontlokte.


Voordat ze zelfs maar kon kreunen, boog hij over haar heen. Zijn mond zocht de hare en zoenend met zoveel verlangen dat ze het gevoel had dat hij haar zou verslinden. Vol verlangen kuste ze hem terug en voelde hem hard tegen haar clitje aan zijn bekken bewegend alsof het een eigen wil had.


Ze trok zijn losse linnen broek naar beneden, omdat ze meer huid nodig had en hem duidelijk liet blijken hoe hard ze opnieuw naar hem verlangde. Hij had haar te lang geplaagd met een hemelse massage. Hij kuste haar kin, haar nek en dan haar borsten, en hij deed het langzamer aan tot ze het nauwelijks kon uithouden terwijl hij met zijn tong rond elke tepel kroelde terwijl zijn handen haar dijen van elkaar scheidden.


"Ik heb hier opnieuw enorm naar uitgekeken," gaf hij toe terwijl hij haar buik kuste en daarna de binnenkant van haar linkerdij. Zijn warme adem op haar kutje was genoeg om haar te laten huiveren en toen zijn vinger haar lippen scheidde en zijn warme tong zijn weg zocht om haar hemels te doen genieten.


Hun wederzijdse verlangen was voelbaar toen hun lichamen zich versmolten.


Hij duwde zijn tong in haar, vingerde haar zachtjes met twee vingers, en met elke kreun van genot en verrukking wist hij dat ze me meer wilde. Maar terwijl ze strelend door zijn grijze lange haren hem daar hield, wist ze dat het niet lang kon duren, niet alleen omdat ze twijfelde aan zijn geduld, maar omdat ze wist wat ze nodig had en wilde, en niet ging wachten tot het midden van de nacht.


"Neem me," zei ze, terwijl ze zijn hoofd omhoog hield zodat ze in zijn stralende ogen kon staren. "Neem me lang en heerlijk."


Ze trok hem naar zich toe en zoende hem innig en vol verlangen terwijl ze haar benen spreidde voor hem tot ze zijn harde grote pik tegen haar natte kutje voelde.


"Weet je het zeker?" vroeg hij, terwijl hij haar net genoeg binnendrong.


"Ik ben nog nooit zo zeker van iets geweest."


Zijn kus en zijn pik vulden haar tegelijkertijd. Na dagen, weken van verlangen, zoveel opgebouwde spanning, en de laatste uren van lichamelijk en geestelijk genot tijdens de massage was het gevoel van hem in haar, in haar natte kutje de aanzet tot een overweldigend gevoel van vrouwelijkheid, dierlijke lust en puur intens verlangen.


Ze sloeg haar benen om hem heen, kuste hem opnieuw en spoorde hem aan met elke spier in haar lichaam. Waarbij elke stoot beantwoord werd met een kreun en aanmoediging naar meer.


Toen hij haar omdraaide, op haar knieën plaatste en haar van achteren binnendrong, begon het allemaal opnieuw. hij drukte haar hoofd in het kussen, en het enige wat ze kon voelen was dat hij diep in haar zat, haar sneller en harder neukte terwijl hij haar kont vastgreep. Alles wat ze kon voelen was zijn overweldigende verlangen naar haar terwijl hij haar nam, zonder nadenken aan alles toegevend. Ze slaagde erin over haar klitje te wrijven terwijl hij haar neukte tot ze op de matras viel, met haar buik tegen de natte lakens.


Eventjes hield hij op zonder uit haar te komen en liet hij haar op adem komen.


Langzaam begon begon hij opnieuw haar te neuken terwijl hij haar kontje tegen de matras aan drukte en ze als een gewillige hete vrouw hem liet begaan. Met haar armen voor haar voelde ze zichzelf opspannen en strakker worden terwijl hij harder en met lange stoten neukte. Ze kreunde en smeekte dat ze zo met hem mocht klaarkomen waar hij was, zodat ze het nooit zou vergeten.


"Wil je dat ik me terugtrek?" vroeg hij, zijn adem kort terwijl hij haar heerlijk nam. Ze draaide zich een beetje en trok hem met één arm tegen zich aan alsof dat voldoende antwoord was.


Toen zei ze de woorden die haar over de rand duwden, haar lieten toegeven en bevrijden.


"Alsjeblieft niet," smeekte ze haar orgasme inleidende.


Zijn harde grote pik nam haar diep .Haar orgasme kondigde zich aan diep opborrelend vanuit haar hete kronkelende lichaam dat hij met een stevige grip op haar kont probeerde onder controle te houden.


Net op het moment ze haar echte hoogtepunt bereikte voelde hoe hij zijn vingers diep in haar malse kont duwde en hij met een luide grom zijn hete warme zaad in haar spoot.


"Gaat het?" vroeg hij, terwijl hij haar zachtjes kuste op haar rug maar zich niet terugtrok. Ze keek naar hem op.


"Je bent zalig en heerlijk."


Terwijl hij naast haar rolde, haar wang aanraakte en door haar haren streek. Gaf hij haar een innige heerlijke tongzoen. Hij hield haar even vast voordat ze haar ogen sloot. Ze voelde hem opstaan en na een paar minuten kwam hij terug met een warme handdoek. Hij streek over haar huid, veegde het zweet en de hitte weg terwijl ze achterover lag en zijn warme zaad langs haar benen voelde lopen.


"Je bent zo verdomd mooi," zei hij, terwijl hij verschillende foto’s van haar maakte.


“Voor het thuisfront” grapte hij.


"Sta je op uur vanavond?"


"Wil je zeggen dat je meer wilt? Vroeg ze hem verbazend aankijkend.


"Wat denk je?" vroeg hij haar een vraag terugwerpend, terwijl hij haar hand naar zijn pik leidde om te voelen hoe hij hard werd. Ze kuste zijn nek en zijn schouder voordat ze lager op zijn lichaam ging zitten.


Ze hadden geneukt en klaargekomen en enkele uurtjes #metime waren perfect verlopen dacht ze terwijl ze zijn zalige pik langzaam in haar warme mond nam. Zo wou ze hem bedanken en vooral laten weten dat een volgende ontmoeting er heel snel zat aan te komen.
 

Informatie


Waar: Aaigem.


De opdracht:

Tine: Je stuurt de volgende SMS naar Hendrik (0475 373165):

"Hendrik, zin om me te masseren? Ik heb zin om naar je toe te komen voor een heerlijke date #metime. Past maandag voor je? xx Tine"


Hendrik: Jij zal niet alleen een heerlijke massage geven maar ook tijdens de date enkele foto's naar Vince toesturen die in Roeselare de honneurs zal waarnemen en ervoor zal zorgen dat Tine in Aaigem een zorgeloze avond heeft.


bottom of page