top of page

Mijn geheime dierenrijk - Hoofdstuk 10Als iemand enkele jaren geleden tegen me had geroepen: "Hé, lekker heet wijf!" zou ik waarschijnlijk gechoqueerd geweest zijn. Misschien heel misschien zou ik het als een compliment aanzien hebben over mijn uiterlijk. Spoel een jaar vooruit en ik weet nu dat het een heel andere betekenis heeft. In de relatief korte periode dat ik betrokken ben geweest bij de 'wife sharing' kink, heb ik veel 'primeurs' meegemaakt - Een van de eerste taken die ik moest ondernemen, was het leren van de verborgen betekenissen achter drie schijnbaar onschuldige dieren: de vos, het hert en de stier.


De Vos

Ik heb altijd een grote voorliefde voor vossen gehad en was dan ook bijzonder verheugd toen Victor mij meedeelde dat ik in mijn nieuwe ‘avonturen’ soms wel eens een ‘Vos’ zou worden genoemd. Hoe aangenaam deze onthulling ook was, mijn reactie was: waarom? Vossen hebben associaties met sluwheid en sluwheid - dit was niet een eigenschap waarmee ik geassocieerd wilde worden of die ik in mijn relatie wilde inbrengen. Ik kan daarom alleen maar aannemen dat de term betrekking heeft op de vossen van het witte doek van weleer; waar de actrices sexappeal en zelfvertrouwen uitstraalden, maar op een zeer elegante en verfijnde manier. Een ding kan ik zeker zeggen na mijn recente 'avonturen,' is dat ik me nog nooit zo sexy of zelfverzekerd heb gevoeld in mijn leven. Hier is een vos geboren!


Het Hert

In tegenstelling tot het beeld van de vos, heeft het hert een meer voor de hand liggende symboliek - de ‘Cuckold’ of om het in het dierenrijk te blijven ‘Bambi’ 😉. Als je, net als ik, ooit op het internet hebt gezocht naar informatie over het delen van vrouwen, dan ben je zeker gestuit op de fetisj van het cuckolding, vanwege de nauwe overeenkomsten en connecties met hotwifing. Op het eerste gezicht was dit niet een weg die ik wilde bewandelen, omdat ‘Bambi’ geworteld is in ontkenning en vernedering. Hoewel dit emotionele masochisme voor sommigen aantrekkelijk kan zijn - ik deel slechts mijn persoonlijke mening - was het niet iets wat ik Victor wilde aandoen - iets waar we het allebei over eens waren! Ik hou wel van een beetje seksuele plagerij, maar om zo ver te gaan dat ik de man van wie ik hou wou vernederen, daar voelde ik me helemaal niet prettig bij. Dat is een brug te ver!


In onze levensstijl ervaart Victor seksuele opwinding bij het idee dat ik flirt, afspraakjes maak en uiteindelijk seksuele handelingen verricht met andere mannen. Uiteraard speelt een vorm van jaloezie een belangrijke rol in deze ervaring. Echter, waar ‘Bambi’ zich schaamt en vernederd voelt en deze emoties seksualiseert, voelt Victor in plaats daarvan een nog grotere drang en verlangen om bij me te zijn. Als Victor mij voor zichzelf wil 'terugwinnen', benadert hij dat met een houding van 'hoe harder ze je neuken, hoe heter wij de seks nadien ervaren, en ik kan wel zeggen dat ik daar niet over ga klagen. De dagen erna kan ik iedereen toewensen! Voor mij is Victor geen ‘Bambi’ maar eerder een ‘Bronstig Hert’.


De Stier

En zo kom ik bij die derde persoon waar ik graag, met jou, de rol van ‘de stier’ in onze avonturen deel. De rol van de stier, is in eenvoudige termen, om in een relatie te komen en seksueel genot geven aan mij, vaak op uitnodiging van Victor. Nog eenvoudiger gezegd, de stier komt om heerlijke hete seks te hebben met me. Toen ik voor het eerst hoorde van de dierlijke beeldspraak verbonden aan hotwifing, veroorzaakte het mentale beeld van een letterlijke stier die een vagina neukt grote bezorgdheid, verdriet en angst. Ging een hunkerende grote alfamannetje, met liefst een grote pik en dito uithouding, ons voorheen 'vanille' echtelijk bed binnendringen, onze zalige liefdevolle relatie in stukken achterlatend?! Voor sommigen kan dit Spartaanse wezen een zeer welkom individu zijn, maar in mijn ervaring tot nu toe zijn deze mannen ook echt lief en vriendelijk geweest. Respectvol voor mij en onze relatie. Telkens door Victor geselecteerd op hun lichaamsbouw en mijn eigen persoonlijke smaak. De perfecte minnaars!


 

Nadat ik de smaak van triootjes had gesmaakt duurde het eigenlijk een paar maanden voordat ik aan een ander heet avontuur begon.


Het waren de hete fantasierijke gesprekken en verhalen van Victor die me ertoe brachten me te hullen in de gedaante van een vos. En samen met Victor gingen we op jacht!


Na enkele maanden online speurwerk hadden we dan uiteindelijk een ‘stier’ in het vizier.


We hadden maar heel weinig tijd om deze ogenschijnlijk ongrijpbare man te strikken in onze netten. Hij was door zijn werk een druk bezet man. Het begon allemaal met een mailtje. Victor legde de eerste contacten en samen begonnen we al snel te fantaseren. Victor nam regelmatig contact met hem op en wisselden informatie uit. Het bleek dat de jacht niet zo moeilijk zou zijn als we eerst hadden gedacht. Ervaren als hij was met de rol van ‘huisvriend’ was hij meer dan blij zijn diensten te verlenen. Victor en de nieuw verworven ‘stier’ vervolgden hun gesprek waarin een afspraak werd gemaakt. Er zouden geen verplichtingen aan verbonden zijn, het zou een eenmalig iets zijn en het belangrijkste, als op enig moment één van ons zich ongemakkelijk zou voelen, zou alles stoppen. Er werd een datum geprikt en ik bruiste van opwinding naarmate de datum dichterbij kwam.


In de dagen voor de 'date' begon ik te chatten met Jan, zo heette hij. Naarmate we meer begonnen te chatten werden onze berichten heter en spannender. Dit was duidelijk een voorspel. Er waren geen beleefdheden meer in onze uitwisselingen. In plaats daarvan waren ze gevuld met flirterige kwinkslagen en toespelingen. Ik was zo opgewonden over de nakende ontmoeting, maar liep ook de puntjes van mijn tenen door de zenuwen omdat ik seks zou hebben met iemand anders dan Victor, en in tegenstelling tot de vorige keer, zou Victor niet aanwezig zijn. Wat voor ons, voor mij, eerder als onwaarschijnlijk had geleken ging nu ook echt gebeuren.


De avond was aangebroken en het was eindelijk tijd voor mij om me klaar te maken voor mijn ‘stier’. Als ik met mijn vrienden uit eten zou gaan of een avondje uit, zou ik geen probleem hebben met het kiezen van mijn kleding. Dit was nu wel anders. Ik kleedde me niet voor een avondje uit met de vriendinnen, ik kleedde me voor een avondje uit, waar ik geneukt zou worden. Ik wilde me dus overeenkomstig kleden en wist niet goed waar te beginnen! Ik begon met mijn lingerie. Makkelijk dacht ik. Behalve dat ik verschillende opties had. Ik voelde me zelfverzekerd dus ik dacht dat ik de beslissing aan mijn ‘date’ zou overlaten. Ik nam een foto van mezelf in verschillende setjes en stuurde ze naar hem, in afwachting van zijn keuze. Tot op dat moment had ik nog nooit een seksueel getinte foto naar iemand gestuurd, en al helemaal niet naar iemand waarmee ik geen relatie had! De keuze werd gemaakt, gevolgd door een reactie van 'ik kan niet wachten om ze stuk voor stuk uit te trekken' en daarmee golfden opwinding en lust in mij op. Hetzelfde deed ik met mijn bovenkleding.


Uiteindelijk combineerde ik een zwarte losse broek met een zwierige v-hals blouse en een paar pas gekochte enkellaarsjes. De zenuwen begonnen de opwinding te overstemmen, dus stuurde ik Victor die de hele modeshow vanop de eerste rij volgde weg om een drankje voor me te halen. Ik had zeker wat moed nodig! Terwijl hij weg was en ik mijn make-up opdeed, nam ik even de tijd om mezelf in de spiegel te bekijken en mijn verschijning in me op te nemen. Voor het eerst in wat een eeuwigheid leek, zag ik niet de vermoeide moeder van drie kinderen of een overwerkte professional naar me kijken; ik zag de sexy en zelfverzekerde vrouw die Victor me zo vaak vertelde dat ik was, maar nooit geloofde. Dit moment van zelfrealisatie werd al snel onderbroken door de terugkeer van Victor en de mededeling dat mijn ‘date’ onderweg was!


Ik dronk snel mijn drankje leeg en vroeg om een 'refill' en ging naar beneden, naar de woonkamer. De kamer was zwak verlicht maar zeer sfeervol. De zenuwen namen de overhand ondanks de alcoholconsumptie en ik zocht een manier om mezelf bezig te houden. Ik wist dat hij ging parkeren iets verderop op het marktplein en terwijl Victor hem tegemoet ging, richtte ik me tot mijn telefoon in wanhopige behoefte aan afleiding. Ik wilde koel en beheerst overkomen toen hij binnenkwam, niet als een doodsbang schoolmeisje dat wachtte op de komst van een jongen uit haar klas. Ik kon voetstappen op stoep horen. "Fuck, Fuck!" mompelde ik tegen mezelf, terwijl de zenuwen door elke vezel van mijn lichaam schoten. “Wat stond ik verdomme op het punt te doen?!”

De deur ging open en Jan kwam binnen. Net zoals de foto’s. Groot, knap voorkomen, mannelijk,… Ik hou zielsveel van Victor, maar het is al lang een grapje tussen ons dat ik langer ben dan hij, dus het feit dat dit langere exemplaar hier voor mij was, wond me wel op.


We zaten allemaal samen in de woonkamer en praatten wat ongemakkelijk, want we wisten allemaal wat er stond te gebeuren, maar niemand van ons leek te weten hoe we met die kant van de gebeurtenissen moesten beginnen. De opening kwam door een simpele vraag van Victor aan Jan.


"Bevalt de outfit jou, had jij daar geen plannen mee?"


Nadat Jan in wezen het groene licht had gekregen, reikte hij voorzichtig naar me toe en legde zijn hand op mijn gekruiste been. Een warme vloedgolf ging door me heen bij de aanraking. De aanraking werd al gauw een streling en de ene hand werd spoedig vergezeld door zijn andere hand die zich zachtjes om mijn hals wikkelde en me vervolgens hongerig naar zich toe trok. Onze lippen ontmoetten elkaar en we kusten voor de eerste keer. De kus werd intenser toen onze tongen met elkaar begonnen te bewegen. Hij leunde dicht tegen me aan en ik sloeg mijn been om hem heen en weerspiegelde de hand die zachtjes in mijn nek werd gelegd. Zijn lippen bewogen en hij begon mijn nek te kussen. Zijn ogen klokten de open v-hals van mijn topje en hij gleed met zijn hand tussen de plooien door, stilvallend op mijn kanten zwarte beha. Zijn mond volgde zijn hand en binnen enkele seconden had hij mijn beha opzij getrokken en begon hij mijn borsten te zoenen. Ik zat gevangen in het moment. Alles, inclusief Victor, was uit mijn gedachten verdwenen. Ik had er dus ook niet meer opgelet dat hij stiekem verdwenen was. Het enige wat mijn gedachten op dat moment bezighield was lust en de behoefte om de pik van Jan te hebben. Daarvoor was hij hier en was ik niet van plan hem zomaar te laten gaan.


Ik liet mijn onbezette hand langs zijn grote lichaam glijden en merkte voor het eerst hoe gespierd en stevig zijn lichaam was. Mijn hand bleef misschien wel veel langer op zijn borst hangen dan ik had verwacht, maar ik had honger naar zijn lichaamsbouw, een lichaam dat heel anders was dan dat van Victor. Uiteindelijk vervolgde mijn hand zijn weg naar beneden en kwam al snel bij zijn kruis. De inhoud van zijn boxershort was reeds een onderwerp van gesprek geweest in onze voorbije chatsessies, dus ik wist dat Jan een pik bezat die groter was dan alle andere die ik ooit had gehad. Ik greep hem voor de eerste keer vast. Wat hij eerder had verteld was waar en toch was ik nog niet voorbereid op hoe groot hij eigenlijk was. Ik begon met mijn hand op en neer over zijn reeds grote pik te gaan en voelde hoe hij groeide tussen mijn warme handen. Ik liet me van de sofa op mijn knieën zakken, zodat ik me in een betere positie bevond om mijn ‘stier’ in mijn mond te nemen. Was ik al verbaasd geweest over zijn grootte toen ik hem met mijn hand vastpakte, ik was met stomheid geslagen toen ik hem in mijn mond nam. De uitdaging om hem over zijn volle lengte in mijn mond te nemen nam ik gretig aan. Langzaam en geil pijpend ging ik zo enkele ogenblikken door tot ik aan zijn gekreun kon horen dat hij bijna tot een hoogtepunt was gekomen, iets waar ik nog niet klaar voor was. Ik wilde zijn volledig gezwollen pik in me.


Ik haalde zijn harde pik uit mijn mond,. We trokken de weinige kleren uit die we nog aan hadden en ik besteeg hem op de sofa. Toen hij bij me binnendrong, hoorde ik gekreun van genot van zowel mezelf als Jan. Ik herpositioneerde me zodat ik elke centimeter van hem kon nemen en begon hem te berijden. Ik heb altijd het geluk gehad dat ik gemakkelijk tot een orgasme kom als ik bovenop lig, een overtuiging die bij deze gelegenheid waar bleek te zijn, toen ik, voor de eerste keer zonder het bijzijn van Victor, klaarkwam op de harde grote pik van een andere man. Nog steeds niet verzadigd, veranderden we van positie. Ik legde mijn handen op de rand van de eettafel, voelde de aanwezigheid van Jan achter mij, zijn hongerige handen op mijn heupen. Het genot gierde weer door me heen toen hij mm voor mm opnieuw bij me binnendrong. Bij elke stoot begon ik te kreunen.


Na verschillende standjes en een bezoek aan onze slaapkamer voelde ik hoe mijn ‘stier’ van deze avond naar zijn hoogtepunt kwam en zijn warme zaad diep in mijn natte kutje spoot. Het was duidelijk dat de doos van Pandora geopend was. Enkele uren nadat we elkaar een eerste keer welkom hadden gegeven kuste Jan me opnieuw als afscheid en vertrok. Door dezelfde deur waar net Jan was vertrokken kwam Victor duidelijk als bronstig hert terug binnen. Samen vleiden we ons neer op het bed waar ik daarnet heerlijk lang was genomen door mijn 'stier' en volgde een heel lange en hete nabespreking waarbij Victor het niet naliet om me 'terug te winnen'. Mijn bronstig hert! Het was duidelijk dat dit niet een eenmalig iets zou worden.

bottom of page