top of page

Lunchtijd: (Een maandag)Het is maandag, jouw vrije dag. Gisterenavond, zondag, heb ik je een bericht gestuurd.


“Zorg dat je morgen tegen 11u stipt in bed ligt. Enkel een slipje aan. Doe jezelf een blinddoek om. Lig op je buik onder je laken met je hoofd in je kussen.”


De minuten naderden terwijl de sufheid haar zintuigen verzwakte. Het kussen en de lakens waren zo uitnodigend. Ze sloot haar ogen, maar opende ze onmiddellijk toen je de voordeur hoorde opengaan en de voetstappen naar boven.


De zenuwen sloegen toe terwijl Tine in bed lag, trillend naarmate de voetstappen dichterbij kwamen. Shit. Ze slaakte een gil van binnen, maar ze hield haar mond dicht toen de slaapkamerdeur opende.


Verdomme.


Ze bleef in bed liggen, met haar gezicht naar beneden, terwijl een kant van de matras doorzakte en het geluid van schoenen de vloer raakte.


Een vage rits kwam vervolgens samen met het geluid van spijkerstof die van de benen viel.


Daarna kwamen handen die de lakens terugtrokken terwijl alleen het licht uit de gang de kamer binnenviel. Vingers reikten onder haar slipje en trokken het van haar benen, terwijl handen over haar kont wreven en kneedden.


"Til het op." Dat waren zijn enige woorden.


Ze gehoorzaamde, trok haar knieën onder zich en hief haar kont in de lucht, nat van verwachting. Deze keer werden er vier slagen uitgedeeld. Allemaal hard. Twee aan beide kanten van haar kont. Dit maakte zijn verzachtende kussen nog aangenamer.


Zijn tong was geweldig en hij begroef zijn gezicht in haar kont, diep likkend alsof hij een beer was die ontwaakte uit zijn winterslaap. Hij was hongerig van lust en zij was zijn gewillige feestmaal.

Hij tastte in en rond haar kont, gleed naar haar kutje, en plaagde op een manier die de kick van opwinding in gang zette. Wild.


Ze hijgde en wilde haar kutje strelen, wat niet lukte want de eerste aanraking van hen die ze voelde was van het touw die met kennis haar polsen vastbonden. Ze greep de lakens vast, begroef haar gezicht in het kussen om haar kreet van genot te onderdrukken en spreidde haar benen, wetend wat er nu zou gebeuren.

Tine haalde diep adem en vocht om kalm te blijven toen zijn vingers met haar kut speelden, haar kutlippen prikkelden en hun weg vonden naar haar klitje.


Zijn handen grepen haar borsten. Zijn tanden grepen in haar tepels, eerst zachtjes, daarna met meer druk om haar een zucht te ontlokken.


Het vocht begon uit haar te sijpelen. Opnieuw trok hij haar op haar knieën. Hij spreidde haar benen, en hield zijn pik recht om naar binnen te glijden.


Het neuken ging door terwijl hun lichamen met elkaar verbonden waren en de minuten voorbij de middag tikten.


Haar gekreun vermengde zich met het zijne en het geluid van de matras en de bedveren toen ze plots het tweede en verlossend paar handen voelde die op een zorgzame maar hete manier door haar haren gingen.

Enkele minuten later had ze niet alleen een heerlijk stotende pik in haar kutje maar ook een pulserende pik in haar mond, het gekreun dempend.


Haar orgasme steeg onverwacht op en zij beefde terwijl hij als een wild dier hijgde en zich in haar ledigde.


Ze had hem opnieuw ontvangen.


Ze kusten haar nogmaals, streelde haar haren, terwijl zij lag te vechten tegen meer opwinding en luisterde naar de geluiden dat ze zich aan het aankleden waren. Weldra klonken de geluiden van hun schoenen die de trap afdaalden en steeds flauwer werden, terwijl zij naar haar kut greep om wild te strelen. Ze had nog steeds opwinding in zich en moest haar gil van genot loslaten voordat ze de blindoek uitdeed en in slaap viel.


Toen ze een uurtje later na het douchen beneden kwam vond Tine een boeket rozen op haar eettafel met een briefje: Lieve geliefde. Je bent een geweldig cadeau.


Tine glimlachte en zette de bloemen in een vaas. Nam een foto en stuurde het in ons Telegramgroepje met het berichte:


“Jullie 2 mogen me altijd uitpakken…”

 

Informatie


Wanneer: Een willekeurige maandagmiddag


De opdracht:


Tine

  • Voer exact uit wat je leest in de sms.

Hendrik

  • Wij spreken af wanneer we dit eens samen wensen uit te voeren.

bottom of page