top of page

Een vluggertje? Ja graag! (meermaals)Onderstaande is hoofdstuk 12 uit mijn boek "Inzicht".


Soms wil ik geen voorspel. Soms ben ik niet geïnteresseerd in romantiek.


Er zijn tijden dat ik geen geduld heb voor een lange en slepende aanloop naar de onvermijdelijke daad van seks met mijn partner. Soms wil ik, een vrouw, gewoon een vluggertje. Er zijn momenten dat ik gewoon niet in de stemming ben voor iets anders dan seks - recht op het doel af, onvervalste seks. Ook dat was vroeger anders. Het was alsof ik me schaamde om duidelijk te laten weten aan mijn partner waar ik zin in heb. De steeds wederkerende afwijzing zorgde ervoor dat ik aan mezelf begon te twijfelen. Alsof ik ergens abnormaal was. Teveel zin had in seks. Nu weet ik door Victor dat ik gewoon een gelukkige gewilde vrouw ben met nu en dan eens een “goestingske”.


Natuurlijk is dat niet elke keer. Er zijn momenten waarop ik meer mentale en fysieke glijmiddel wil - om het zo maar te zeggen - om maximaal te kunnen genieten van seks met mijn partner. Maar er zijn ook situaties waarin ik al de hele dag - of dagenlang - in de stemming ben en ter plekke klaar ben om ervoor te gaan.


Ik denk dat dit voor veel vrouwen geldt. Er zijn gewoon momenten waarop de parade van het eten en drinken voor de seks moeizaam wordt, zelfs saai.


Ik kan gerust zeggen dat als ik tegen mijn partner zeg dat ik zin heb in een vluggertje, ik het meen. Geen poespas, geen gedoe. Geen mooie woorden of uitgebreide voorspel sessie. Een vluggertje heeft daar geen tijd voor. Daarom heet het een vluggertje, toch?


Ik luister naar mijn lichaam en als mijn lichaam me zegt om alle stappen over te slaan die normaal in het ritueel van het creëren van de stemming voor seks gaan - dan luister ik.


Vluggertjes hebben hun plaats. Het is een solide plaats. Ergens tussen de hectiek van het leven en het verlangen om seks te hebben. Ik heb geleerd dat vluggertjes belangrijk zijn. Ze kunnen een bevredigende bevrijding zijn zonder alle pracht en praal - vooral als je in de stemming bent en er klaar voor bent.


Ik wil niet altijd zoenen en zoenen. Er zijn momenten waarop ik gewoon een orgasme wil, en als Victor bereid is om zonder veel aankondiging in die hoedanigheid voor me klaar te staan, is dat nog beter. Het moet ook niet altijd Victor zijn, het kan ook al eens Mr. Rabbit zijn. Zolang ik maar mijn orgasme krijg zoals ik het wil, er naar verlang.


Quickies zijn ondergewaardeerd en ze worden zeker niet genoeg gebruikt. Misschien komt dat omdat het idee van een vluggertje verkeerd begrepen wordt.


Het is niet altijd waar dat een vrouw uren en uren van onophoudelijk voorspel nodig heeft om een orgasme te krijgen. Hoewel er zeker situaties kunnen zijn waarin dit het geval is - het is niet altijd het geval. Bovendien is het niet noodzakelijkerwijs waar dat vluggertjes meestal onbevredigend zijn voor vrouwen omdat het minder tijd kost . Euh, bij mijn weten vraag ik ook niet aan Mr. Rabbit om zich uren met me bezig te houden!


Ik doe er ongeveer 10 minuten over om tijdens seks met een partner tot een orgasme te komen, maar als ik echt in de stemming ben en zit te popelen om seks te hebben, kan het slechts enkele minuten duren. Soms komt het er ook gewoon niet van.


Soms bouwt de seksuele spanning zich al dagen op - of zelfs weken, en in zo'n toestand heb ik net zo veel behoefte aan die seksuele bevrijding als mijn partner van dienst. Er wordt alleen niet zo veel over gepraat.


Ik heb al gemerkt dat een vluggertje niet alleen een geweldige seksuele bevrijding geeft, maar het me ook vooral dichter bij elkaar brengt. Die seksuele ontlading die vrijkomt bij een vluggertje helpt. Het helpt me rustig te worden. Mijn zorgen even te vergeten. Het ontneemt me paniek. Zoals de paniek die zich keer op keer naar de keel grijpt wanneer we gasten hebben. Mijn ouders, Victor’s ouders, collega’s, onze vrienden,... je kan het zo gek niet bedenken. Dan krijg ik echt stress...stress om te falen.

Het was dan ook niet anders toen onlangs onze vrienden kwamen eten. Vrienden van Victor. Vrienden die hij al jaren koestert. Vrienden die hem al heel zijn leven steunen zoals hij hen ook altijd heeft gesteund.


Paniek was de enige manier om te beschrijven hoe ik me voelde toen ik me haastte om de laatste voorbereidingen voor het diner af te ronden. Het was ons eerste etentje dat we organiseerden als koppel, en ik was een wrak. Victor en ik hadden als een gek gewerkt om het huis op orde te krijgen. Onze vrienden zouden over een half uur komen, maar ik wist dat sommigen elk moment konden komen. Zo zijn ze nu éénmaal, wist ik van Victor. Vroegkomers ik heb het er altijd lastig mee!


Victor was een grote hulp geweest toen we samen het eten aan het voorbereiden waren. De tafel was gedekt, de kip was bijna gaar, maar ik was nog steeds een puinhoop van binnen.

De stress die bij me kwam aandraven als een sneltrein. Is het huis in orde? Zie ik er oké uit voor je vrienden?


Uiteindelijk liep hij naar het einde van het aanrecht en sloot me op in de hoek.


"Lieverd. Relax. We hebben het allemaal geregeld. En je ziet er ongelooflijk knap en goed uit"


Ik wist niet hoe hij zo kalm kon zijn.


"Ik heb alleen het gevoel dat ik iets mis, en ik wil dat alles perfect is.”


Hij kuste mijn voorhoofd en mijn lippen deden me zuchten terwijl ik tegen hem aan vleide. Victor kan me altijd kalmeren.


"Het is allemaal in orde schat."


"Dat is het niet."


Hij sloeg zijn liefdevolle armen om me heen en keek toen rond in de keuken en in de eetkamer.


"De tafel is gedekt. Salades gemaakt. De kip zal precies op tijd klaar zijn in zestien - nee - - vijftien minuten en de aardappelen liggen bij de Green Egg. Ik denk dat dat alles is."


"Ik weet het gewoon niet." Mijn bezorgdheid maakte overuren, maar zijn armen om me heen voelden goed.


"Misschien heb je me nodig om je te ontspannen."


Ik wist wat hij bedoelde toen ik me naar hem omdraaide. "Seks? Op een moment als dit?"


"Nou, niet echt seks."


Mijn bezorgdheid veranderde in verontwaardiging.


"Mannen zijn allemaal hetzelfde. Ik ben in paniek en jij wilt me voorover buigen en doen wat je wilt."


Victor glimlachte terwijl zijn greep om me heen verstevigde.


"Dat heb ik nooit gezegd, maar als het dat is wat je wilt." wierp hij me lachend toe.


"Maar je zei net - - en nog iets, ik ben al genoeg in paniek zonder dat ik een etentje met onze vrienden moet uitzitten met jouw zaad dat uit me lekt. Weet je hoe ongemakkelijk dat is? Nee - - dat zou je niet doen."


Ik was verontwaardigd over zijn suggestie, maar hij hield me alleen maar steviger vast terwijl hij me zacht en heet kuste. Mijn angst en verontwaardiging verliet me snel toen hij mijn nek kuste.


"Schat." kreunde ik zacht.


Mijn schouders zakten door elkaar toen hij me weer kuste.


"Het spijt me. Het is gewoon - - Ik weet het niet - -"


"Ik zei niet ik. Ik zei dat je iets nodig hebt om je te ontspannen," fluisterde Victor terwijl hij me opnieuw mijn nek kuste.


Hij wist elk plekje te raken terwijl ik tevreden zuchtte.


"Wat bedoel je? Plus, we hebben geen tijd."


Victor keek op de timer.


"Veertien minuten. Genoeg tijd voor wat ik in gedachten heb."


Hij kuste verder, langs mijn oor, hals. Toen werkte hij een hand onder mijn jurk, en ik deinsde terug.


"Ik weet het niet. Wat heb je in gedachten? We moeten zo eten."


"Oh, dat zal ik doen. Ik heb trek in een voorgerecht."


Zijn vingers werkten in mijn slipje en streelden over mijn klitje waardoor ik terugdeinsde. Het voelde goed aan, maar ik was helemaal niet opgewonden. Ik kreunde toen hij zijn vingers in mijn slipje wurmde.


"Victor?" Zeurde ik maar mijn besluit wankelde toen ik een blik op de klok wierp terwijl hij mijn nek kuste.


"Dertien minuten." Zei ik.


"Dit duurt niet lang," fluisterde hij terwijl hij zich op zijn knieën liet zakken.


Hij had gelijk. Victor kende mijn lichaam en elke knop om in te drukken. Zijn kussen in mijn nek hadden mijn opwinding in gang gezet. Zijn vingers die zachtjes over mijn klitje streelden maakten me nat terwijl ik toekeek hoe hij voor me knielde en mijn jurkje omhoog schoof. Instinctief duwde ik mijn benen uit elkaar.


"En jij dan?"


"Over mij maken we ons later wel zorgen," antwoordde hij terwijl hij mijn slipje opzij trok.


Een seconde later was zijn tong bezig met mijn klitje. Ik wiegde zijn hoofd onder mijn jurk terwijl hij aan het werk ging om me te likken. Het voelde geweldig. Het genot gierde door me heen toen hij mijn natte sneetje, dat vol begon te zitten van verlangen, in zijn mond nam. Hij zoog zachtjes terwijl hij met zijn tong op mijn klitje werkte.


"Oh god," ademde ik terwijl ik een oog open deed en de klok naar twaalf zag draaien.


Mijn sappen stroomden als een rivier uit me terwijl ik zijn hoofd onder mijn jurk wierp, en ik keek naar beneden om de bobbel onder het felle bloempatroon verleidelijk te zien bewegen. Ik kon hem niet bekijken terwijl hij deed wat hij aan het doen was, maar ik voelde het zeker.


"Dat voelt zoooo goed," kreunde ik terwijl zijn tong magie op me uitoefende.


"Wat dacht je hiervan?" Vroeg hij gedempt van tussen mijn benen.


Ik voelde hoe hij mijn lippen omhoog en uit elkaar trok, waardoor mijn klitje beter bloot kwam te liggen. Zijn tong was in een seconde weer op me en toen voelde ik een vinger in me duwen.


"Oh, mijn God," kreunde ik terwijl golven van genot door me heen spoelden.


Hij begon mijn g-spot te strelen terwijl hij met zijn tong mijn klitje steeds weer beroerde. Ik strekte me uit en greep met beide handen het aanrecht vast om me schrap te zetten toen mijn knieën dreigden te knikken. Ik liet mijn hoofd achterover hangen en kreunde naar het plafond.


De timer op het fornuis was helemaal vergeten.


Het duurde niet lang voor ik klaarkwam. Kreunend en mijn heupen buigend in een wanhopige poging om zijn vingers en tong dieper in me te duwen, kwam ik tot een hoogtepunt terwijl ik het uit kermde en moeite deed om overeind te blijven.


"Ja! Dat is het! Niet stoppen!" kreunde ik terwijl mijn hele lichaam begon te trillen en ik het keukenaanrecht met een dodelijke greep vastgreep.


Victor, die tussen mijn benen werkte, was een meester in mij te plezieren. Hijgend zakte ik tegen het keukeneiland terwijl de naschokken van mijn orgasme door me heen sidderden. Tussen mijn benen vertraagde Victor zijn hemelse werk en gaf mijn klit een laatste kus. Een seconde later zat mijn slipje weer op zijn plaats en grijnsde hij naar me terwijl ik mijn jurkje weer over mijn dijen streek.


"Heeft dat geholpen?"


"Natuurlijk, schat", ademde ik terwijl hij opstond en ik mijn armen om zijn nek sloeg.


Zelfs toen ik hem kuste, vond ik het niet erg om mezelf te proeven. Ik was gewoon dankbaar voor wat hij voor me gedaan had.


Hij keek op de klok,


"Nog vijf minuten."


"Ga je tanden poetsen," beval ik met een grijns.


"Je weet hoe jouw vrienden het leuk vinden om iedereen te zoenen. Dat zou gewoon raar zijn."


"Goed punt."


Victor kuste me nogmaals voordat hij naar boven ging om zich te wassen en zijn tanden te poetsen, en liet mij alleen om de kip over vier minuten uit de oven te halen.


Mijn benen waren zwak, en ik kon nauwelijks lopen. Victor had gelijk gehad dat ik iets nodig had gehad en hij had het me gegeven. De lieverd!


De deurbel ging een paar minuten later net toen de timer afging en Victor de trap af stormde.


"Ik doe de deur wel open."


Een minuut later kwamen onze vrienden achter Victor aan de keuken in.


"Het ruikt hier geweldig," terwijl ze een kus op me wierpen.


"Ik weet dat we vroeg zijn. Ik dacht dat je wel wat hulp kon gebruiken," zei een vriendin.


"Nee. Victor was een grote hulp om me klaar te krijgen - -errr - - ik bedoel dingen klaarmaken."


"Oh? Victor heeft je geholpen?" Vroeg ze.


"Oh ja, hij ... hielp me om klaar te zijn. Enorme hulp. Ik had het niet zonder hem gekund."


Zijn hulp bij het koken was maar de helft van wat ik nodig had. Het was eerder zijn verlangen om mij zijn voorgerecht te maken. Dat was wat ik echt nodig had. Mijn benen voelden zwak toen ik de salade op tafel zette.


Dankzij Victor was ik zo klaar voor de avond.


Een vluggertje maakt het niet alleen spannend, ze zorgt voor een verfrissende band tussen ons, eentje die soms wel eens uitgeput is door de de dagelijkse sleur van het leven en/of het grootbrengen van mijn gezin. Het heeft voor mij hetzelfde effect als een date met anderen, alleen, samen, man, vrouw, koppel. Het geeft me energie. Energie waar ik weer even mee verder kan.


Ben ik ALTIJD in de stemming zijn voor een vluggertje - neen, natuurlijk niet, dat is gewoon een feit. Je hebt toch ook niet altijd honger of dorst?

Ik waardeer een vluggertje voor wat het is. Het hoeft niet elke keer snel te zijn. Gewoon nu en dan kan nooit kwaad!

 

Informatie


Waar: Ternat/Aaigem. Dit is geheel aan jullie.

Wanneer: Kies zelf de data. Dit kan eender wanneer op de dag...een vluggertje weet je wel.

De opdracht:

We kennen het allemaal wel eens. Die zin in sex. Gewoon simpel "ZIN".

Tine: Je stuurt de volgende SMS naar Hendrik (0475 373165):

"Hendrik ik heb zin in je, spreken we straks af, ik ben vrij..."


bottom of page