top of page

De Chirofuif (ergens in het jaar)Er is een conflict tussen wat haar hoofd wil, wat haar hart wil en wat haar lichaam wil. Haar hoofd wil intimiteit en sensualiteit, haar hart hunkert naar passie en haar poesje verlangt niets anders dan een het sletje te zijn en goed genomen te worden. Het is onmogelijk is te voorspellen welke van de drie de bovenhand heeft. Daarom misschien dat jij hier nu aan het lezen bent. Dat ik schrijf, plan en fantasieën tot leven breng. De mijne, de jouwe, die van ons drie. Ontstaan uit de band en relatie die we met elkaar hebben gemaakt.


Het was een feestje bij jou in het dorp. Je had er al zo vaak iets over verteld. De gezelligheid, het feit er in een dorp met slechts een handvol inwoners er wel elke weekend iets te doen was. Je had ons gevraagd om jou te vergezellen naar het feestje schuin over de loft. In het gemeentezaaltje speelde een jongerenbandje. Een ouderwets Chiro feestje. Er was wel wat volk en inderdaad het was er gezellig. Je kwam dichterbij me staan, fluisterde in mijn oor:


“Ik heb zo’n zin in je nu…kom je niet even mee?”


Ik kon het niet nalaten even te lachen terwijl ik boekdelen sprak met mijn ogen tegen je.


“Schat, ok als Hendrik en ik even naar de loft gaan?”


“Tuurlijk!” zei je me plagend met een kus in mijn hals.


Nog geen 5 minuten later stond ik met jou op je terras hoog boven de huizen van het dorp.

Terwijl we genoten van de koele bries die van de daken afkwam, kon ik jou moeilijk negeren. Je kussen voelden zalig aan.


“We zouden elkaar hier kunnen neuken en niemand in het dorp zou iets doorhebben.” Zei ik jou omhelzend.

Ik weet nog steeds niet waarom ik het zei maar voor ik het wist, had je me tegen de wand van het dakterras gezet en onze tongen zaten aan elkaar vast, terwijl jou hand in mijn borst kneep en de mijne vocht met je rits.


“Doe het snel.” hijgde ik, toen we naar lucht hapten.


"Ik heb je make-up verpest," antwoordde je, terwijl ik jou pik wist te bevrijden zodat jouw harde pik heet tegen mijn buik drukte.


Je had mijn jurk half opengeritst en die viel om mijn middel. Ik droeg een halve cup beha en jij begon de blootgestelde delen van mijn borsten te kussen.


Ik trok een bandje naar beneden zodat je aan een tepel kon zuigen.


"Tine, wat is dan de meest bevredigende manier om je nu te laten klaarkomen?”


Ik trok het andere bandje naar beneden en wierp een zijdelingse blik in de duisternis.


"Neuk me gewoon lekker met die harde heerlijke pik van je.”


Hij wisselde van kant. Mijn tepels tintelden inmiddels en mijn poesje was nat van verwachting. Je begon de onderkant van mijn borsten te kussen, dus maakte ik mijn beha los en liet hem vallen, genietend van het gevoel van jouw ruwe baardstoppels tegen mijn zachte huid.


"Tine, je hebt de mooiste borsten die ik ooit heb gezien. Wat hou ik van jouw zalige wulpse lijf.”


Je trok mijn slip naar beneden, en terwijl ik eruit stapte, veegde jouw tong mijn kutlippen opzij om een vloedgolf van sap te ontmoeten.

"Je ruikt naar geweldige seks," gromde je.


Ik spreidde mijn benen zo ver ik kon, en hield jouw hoofd tegen me aan terwijl je tong het strelen van mijn schaamlippen voltooide voordat jej ze scheidde op zoek naar mijn clitoris.


"Ohhhhhh, shit!" hijgde ik.


Ik verslikte me bijna in de eerste waarschuwing van een naderend orgasme, en terwijl ik dat deed, voelde ik jouw handen over mijn heupen en om mijn middel glijden, terwijl je opstond en me in één vloeiende, voltooide beweging penetreerde. Ik voelde me volledig gedomineerd en kon aan niets anders denken dan aan de dwingende voortgang van jouw grote harde pik terwijl die steeds dieper in me dook. Ik klampte me aan de balustrade vast terwijl mijn orgasme mijn hart en mijn hersenen wegblies, zodat mijn poes alleen de leiding had en helemaal klaar was om te ontvangen.


Je zat nu zo diep in me als ik dacht dat het mogelijk was. Elk stukje van me wilde schreeuwen dat je klaarkwam, en ik voelde hoe mijn poesje zich klaarmaakte, voor zover ik nog iets anders kon waarderen dan de heerlijke stoten die ik kreeg. Je handen op mijn heupen je steeds naar je toetrekkend, mijn borsten bewogen in cadans mee op je stoten terwijl ik me volledig overgaf aan ons dierlijk verlangen.


Toen je klaarkwam kwam er een geweldige stoot van mijn kut waardoor ik mijn mond wijd open deed, maar gelukkig sloeg jij er een hand overheen voordat ik de kans kreeg een gil te slaken. Toen voelde ik jouw buikspieren verstijven en jouw bekken strak worden, voordat jouw harde heerlijke pik een paar trekjes gaf en ik de bekende warme, natte, troostende warmte diep in mij voelde verspreiden.


Langzaam liet je me los en hielp me mijn jurk dichtknopen en even later liepen we de trap af naar Vince om nog net het laatste liedje van de band mee te pikken.


Ik ging naast Vince staan en kuste hem.


“Je ruikt naar seks. “ Zei hij me goed stevig vastpakkend.


“Jammer dat je me nu niet kunt voelen.” zei ik plagend en stopte mijn slipje in zijn hand terwijl ik jouw zaad langzaam langs de binnenkant van mijn billen voelde lopen.

 

Informatie


Waar: De Loft/Het gemeentezaaltje


Wanneer: Aan jou Hendrik om de agenda in het oog te houden.

bottom of page