top of page

Truth or DareTerwijl ik naar het zojuist opgemaakte bed kijk, kan ik niet anders dan glimlachen. Ik strijk de groene bedsprei glad en draai me om om de vers gewassen handdoeken uit de wasmand te pakken. Ze in de lengte in drieën te vouwen en netjes in de badkamer te leggen.


Nog even kijk ik de instelling en locatie van de webcam na en laat ik mijn gedachten afdwalen naar onze gast van deze avond. Ik word abrupt uit mijn ondeugende mijmeringen getrokken bij het geluid van Tine’s voetstappen die de trap opkomen. "Alles goed hier?" Ze ontmoet me in de badkamer en ik trek haar naar me toe voor een diepe kus. Wat ziet ze er alweer heerlijk uit in haar zwarte jurk en bijpassende enkellaarsjes.


Ik begin aan de hapjes en zet ze klaar op de bistrotafel die voor één keertje de plaats heeft ingenomen van de salontafel. Met trots kijk ik naar de ingerichte woonkamer. De perfecte sfeer voor een hete avond zeg ik tegen mezelf terwijl ik het volume van de muziek nog wat aanpas.


In de keuken pak drie champagneglazen en zet ze een voor een voor hem op het aanrecht. Dan gaat de deurbel. Onze gast ziet er goed uit zo in zijn strakke maatpak. Dit zal een leuke hete avond worden.


Even later spelen we Truth or Dare aan de hand van de vragen en opdrachtjes die Tine en Hendrik me vooraf hadden doorgestuurd. Elk 10 vragen en 10 opdrachtjes!

Om het nog spannender te maken trekken we telkens met onze tegenspeler naar de slaapkamer voor het uitvoeren van de opdrachtjes.

 

Informatie


Waar: Ternat


De opdracht:

  1. Trek een leuke outfit aan, denk hiervoor aan een sjiek feestje.


bottom of page