top of page

Boundaries- deel 2Het was zo sexy, de opbouw. Ik kleedde me in een sexy kleedje, passende lingerie en zo, en allerlei make-up.


"Je ziet er zo heet uit," zei Vince, toen we op het punt stonden te vertrekken. "Ik kan niet wachten om samen jouw grenzen te verkennen!"


Hendrik was onze gastheer deze winterse donkere avond.


We zaten in zijn gezellige woonkamer voordat we naar zijn slaapkamer gingen. Hendrik schonk ons een heerlijk drankje, beetje zoals grappa en hij stelde me een aantal vragen die me supergeil maakten.


"Dus, ik begrijp uit jou, hoe ik lees Tine , dat je wel zin hebt om gedomineerd worden. Ik verken graag verder met jou je grenzen vanavond."


"Omg!" Ik sprak ik met een bang nieuwsgierig hartje.


"Dus, ik denk dat de eerste vraag is, ben je er echt klaar voor om vanavond je wil aan mij over te geven, en je volledig over te geven, lichaam en geest, terwijl Vince toekijkt?"


"Absoluut," verzekerde ik hem.


"Absoluut, meneer," corrigeerde hij me. En ik voelde een kleine tinteling tussen mijn benen. Deze man maakte geen grapjes. Ik zag in zijn ogen dat hij me volledig onder controle wilde hebben.


"Absoluut, meneer," zei ik.


"En Vince, weet je zeker dat je dit kunt bekijken zonder je ermee te bemoeien? Want als je toch probeert in te grijpen, nou, dan ga ik moeten ingrijpen."


"Oh ja, meneer," zei Vince speels met fonkelende ogen. "Ik vind het prima, meneer."


"Dus… ik wil heel duidelijk zijn over toestemming," zei hij, terwijl hij zijn iPhone tevoorschijn haalde en op record drukte zodat hij een opname zou hebben van mijn toestemming. "Tine, geef je toestemming om met een zweepje geslagen te worden?"


"Ja, meneer."


"En als ik zeg geslagen, bedoel ik op je blote billen," zei hij.


"Ja, meneer," zei ik.


"En geef je toestemming om vastgebonden te worden?"


"Ja meneer," zei ik.


"En stem je ermee in dat ik naakt ben terwijl ik je vastbind?"


"Naakt? Hmmm."


Ik dacht erover na. Naakt of misschien nog enkel met mijn slipje aan.

"Ik denk het wel."


"Meneer?" vroeg Hendrik eraan toe terwijl hij met zijn handen langs mijn hals en haren ging. Zacht maar ik voelde hoe hij reeds de controle over me begon te nemen. Heet!


"Ik denk het wel, meneer," zei ik snel. Toen besefte ik dat Vince en ik het helemaal niet over grenzen hadden gehad. Ik had geen idee hoe ver hij verwachtte dat dit zou gaan. Ik keek nerveus naar hem. Hij leek het goed te vinden. Stom van me, want ik verwachtte na alle hete avonturen die we reeds met ons drieën hadden meegemaakt niet veel anders.


"En stem je ermee in dat ik op een bepaald moment van de avond al je kleren uittrek?"


Ik slikte hard. Ik besefte dat ik zo opgewonden raakte dat ik op het punt stond klaar te komen enkel en alleen nog maar door zijn woorden en strelingen.


"Ja, meneer," zei ik. "Ik geef je toestemming om al mijn kleren uit te trekken."


"Geef je toestemming voor seksueel contact tussen ons?" vroeg hij.


"Ja meneer," ademde ik.


"Ik zeg niet dat we vanavond zover komen, Tine," zei hij. "Maar voor het geval dat, stem je toe in orale seks tussen ons?"


Het was duidelijk dat Hendrik perfect wist welke vragen en woorden te gebruiken bij me.


"Ja meneer."


"En hoe zit het met geslachtsgemeenschap zonder condoom, stem je daarmee in?"


"Ja, meneer," zei ik. "Daar stem ik mee in."


Verdomme, dacht ik. Ik ben een soort van zwemmen of verzuipen - hoe leer je het anders!


"Instemmen met wat," zei hij, zijn stem verheffend. "Zeg alsjeblieft de hele zin."


"Ik stem in met geslachtsgemeenschap zonder condoom," zei ik. "Meneer!"


"En hoe zit het met anaal spel?" vroeg hij. "Geef je toestemming om je kontje te laten vingeren, likken of penetreren door mijn harde pik?"


Ik slikte. Ik keek naar mijn vriend.


"Um," zei ik. "Daar ben ik niet zo zeker van."


"Meneer!" zei hij, en hij verstevigde zijn greep op me. "Ik dacht dat ik het duidelijk had gemaakt, mevrouwtje, je moet me aanspreken met meneer."


"Het spijt me, meneer," antwoorde ik met een bang hartje.


"Het is oké," zei hij, verzachtend. "Ik weet dat dit nieuw voor je is. En als je geen toestemming geeft voor anaal spel vanavond, laat het me dan weten, kleine slet."


Dat was zo geil voor me, toen hij me kleine slet noemde. Ik zag waar hij naartoe wilde. Hij begon me als het ware te hypnotiseren als een onschuldige vrouw die op de een of andere manier gevangen en gelokt was in deze enge wereld van overheersing - en ik vond het leuk!


"Dank u meneer," zei ik. "Kunnen we, je weet wel, die brug oversteken als we er zijn, meneer?"


"Nou," zei hij. "Dat is een glibberige helling. Het is het beste om alles openbaar te maken. En ik heb niet het gevoel dat de kont deel uitmaakt van uw fantasie hier."


"Oh, maar dat is het wel," zei ik. "Meneer!" voegde ik er snel aan toe. "Het is gewoon dat ik dit nooit vooraf kan zeggen."


"OK, Tine, dus je vindt het goed om vanavond anaal te spelen en te penetreren als lichaam dit wilt?"


"Ja meneer," zei ik.


"Zeg de hele zin alsjeblieft," berispte hij me. "Zeg dat je het goed vindt om gevingerd, gelikt en hard en heerlijk in je kont geneukt te worden."


Ik slikte.


"Ik vind het goed om gevingerd, gelikt en geneukt te worden... je helemaal te voelen me te laten vullen door je."


"In mijn kont!"


"In mijn kont, meneer," zei ik.


"En wat betreft de pijn," zei de Hendrik. "Stem je ermee in dat ik je zoveel pijn bezorg als ik wil, zolang je ons veilige woord niet zegt?"


"Ik sta toe dat u me zoveel pijn doet als u wilt, meneer," zei ik.


Nu was ik doodsbang. Vond ik het echt goed dat hij me zoveel pijn deed als hij wilde? Waarom zou ik dat willen?


Toen besefte ik dat ik de pijn meer wilde dan alle andere dingen die hij net had geschetst. Ik verlangde naar de pijn. Ik hunkerde ernaar en verlangde ernaar, en ik wilde het als een taart in de etalage van een bakkerij. Ik kon het daar zien, net buiten mijn bereik, en ik zou hem smeken het me te geven, realiseerde ik me plotseling. Ik zou hem smeken me pijn te doen, want door deze ondervraging had ik me al overgegeven aan Hendrik. Honderd procent. Zijn wens was mijn bevel.


Toen wendde Hendrik zich tot Vince.


"En Vince," zei hij. "Stem je ermee in dat ik je naakt vastbind, en klemmen op je beide tepels terwijl je dit allemaal ziet gebeuren?"


Wat de f -? dacht ik. Dat ging te ver. Ik was er zeker van dat Vince zou protesteren en de hele zaak zou worden afgeblazen. Ik was zo teleurgesteld. Waarom had Vince zoiets belachelijks voorgesteld?


"Dat klinkt eigenlijk geweldig," zei Vince, tot mijn grote verbazing.


"Meneer!" voegde hij eraan toe.


Daar lag hij dan, mijn lieve vriendje, naakt vastgebonden, met klemmen op zijn tepels. Zijn handen waren boven zijn hoofd vastgebonden.


Ik stond volledig gekleed, met mijn handen vastgebonden aan een andere balk. Ik wist niet eens waar Hendrik was. Hij had de kamer een tijdje geleden verlaten en was niet meer teruggekomen.


"Alles in orde schat?" vroeg ik.


"Het gaat goed."


Ik keek naar zijn penis. Hij was harder dan ik ooit had gezien!


Hoe dan ook, hoewel ik ergens toch wat angstig was, voelde ik hoe mijn slipje nat was en ik realiseerde me dat alleen al het vastgebonden zijn me natter had gemaakt dan ik ooit eerder in mijn leven was geweest. Terwijl hij me vastbond, zei Hendrik: "Ik ga deze knopen heel strak leggen. Voel het alsof ik je verlost heb van je macht en zorgen. Vertrouw me.”


"Ja, meneer, ik voel het."


"Voelt het goed?"


"Heel goed, meneer," zei ik. "Dank u, meneer."


Ik had echt het gevoel dat in een seconde al mijn psychologische angsten en neuroses waren genezen - door me gewoon over te geven aan dit "experiment." Zo voelde het bijna, een klinisch experiment dat me zou leren hoe het was om me te onderwerpen. Om een vrouw als ikzelf te leren toe te geven aan het alfamannetje van de stam. Het opperhoofd. Om hem te dienen, gewillig en gelukkig. Mijn enige doel was hem te behagen.


Toen liet hij me daar in die toestand achter, om erover na te denken, denk ik. Om er echt over na te denken. En na ongeveer tien minuten verscheen hij.


"Meneer!" zei ik zacht. Ik weet niet waarom ik het zei. Geen idee waarom ik dit zei, maar het voelde zo natuurlijk, het kwam zo uit mijn mond.


Ik keek terug even naar Vince. Ik voelde me alsof een indringer mijn vriend had vastgebonden en hem kwelde door mij seksueel te misbruiken - en ik vond het leuk!


Hij kwam toen achter me staan en begon mijn haar te strelen en mijn nek te kussen. Mijn vriend zat recht tegenover me en keek me recht in de ogen terwijl een deel ontblote man mijn nek kuste. Ik zweer dat ik tintelde van mijn hoofd tot mijn tenen. Ik had nog nooit zoiets gevoeld.


Een soort van taboe doorbroken. Alweer.


Zo voelde het voor mij. Voorbij het bleke. Mezelf overgeven aan deze duistere verleiding. Dit is precies wat ik wenste. In het geheim. Maar nu was mijn geheim bekend. Mijn vriend was getuige van mijn diepe innerlijke verlangen. Eigenlijk voelde dit als een echte eerste kus, zonder aanstellerij en hypocrisie. Dit was ik die mijn meest sletterige geile kant liet zien. En we vonden het allemaal geweldig!


"Hmmm," hoorde ik het hoge gekreun van mijn vriendje terwijl Hendrik mijn nek met kussen bedekte en op een vreemde lage toon begon te spreken.


Toen knoopte hij mijn kleedje los en kuste mijn ontblote borsten en tepels vooraleer hij twee tepelklemmen plaatste.


"Auw!" kreunde ik. Sussend bleef hij me ondertussen liefkozen met woorden. Het mengsel van pijn en genot was zo'n krachtige cocktail dat ik dacht dat ik zou klaarkomen.


Hij lliet het kleedje van mijn lichaam glijden en even later voelde ik het leder van het zweepje langs mijn billen gaan.


Whack! Hij sloeg een eerste maal op mij billen, door de stof van mijn slipje heen.


"Ahh!"


Ik hoorde mijn vriend ook kreunen in die hoge gil. Maar ik kon zien dat zijn pik nog steeds hard was. Hij leek er nog steeds van te genieten.


"Ik ga je kussen, kleine slet," zei Hendrik, in een normale taal dan. En hij ging naast me staan, pakte mijn kin hard vast, draaide mijn gezicht naar het zijne en begon me hartstochtelijk te zoenen.


"Je bent zo heet, juf," zei hij. "Je bent het lekkerste kontje en vrouw dat ik ooit in deze kamer heb gehad, weet je dat?"


"Dank u meneer," zei ik, zo gevleid.


"Ik ben zo blij dat je vriendje perfect weet wat jij wilt." zei hij. “Kijk hoe ik mijn hand langzaam zijn weg zoekt in je slipje."


"Ga alsjeblieft verder meneer," smeekte ik. "Ik smeek u meneer. Alsjeblieft, alsjeblieft, alsjeblieft laat je hand me verwennen."


En dat deed hij. Maar het was niet wat ik verwachtte. Hij pakte mijn beide tepelklemmen en draaide ze iets harder aan.


"Owww!" schreeuwde ik, en ik dacht er even aan om het veilige woord te roepen, want dat was niet wat ik verwachtte of wilde. Maar toen, zo lief, begon hij zijn hand door de stof van mijn slipje mijn klitje te strelen en verging de pijn aan mijn tepels een waarlijk genot.


"Dank u, meneer," kreunde ik. "Oh dank u."


Hij trok het slipje over mijn kont naar beneden tot aan mijn dijen en gaf me harde klappen op mijn blote kont. Wel tien keer. Met zijn andere hand wreef hij over mijn clitoris in mijn slipje, en de combinatie van het seksuele genot en de stekende pijn maakte me duizelig. Dit, plus Vince genoot van wat hij zag! Ik denk dat het zien van een andere man met zijn hand in mijn slipje hem heet maakte. Maar ik had tenminste mijn slipje nog aan. Er was dat resterende beetje bescheidenheid waardoor ik me nog steeds een beetje verbonden voelde met hem.


Maar toen Hendrik dat slipje naar beneden trok en ik naakt was, wist ik dat ik niet langer aan Vince toebehoorde. Ik was nu volledig onderworpen aan Hendrik. Hij wreef over mijn kont en begon met die donkere stem te zeggen hoe sexy mijn kont was en hij vingerde mijn kut en vertelde me hoe zoet mijn kut smaakte als hij zijn vinger in zijn mond stopte. Toen liet hij de touwen zakken en hij zei dat ik op mijn knieën moest gaan zitten.


Ik wist wat er ging komen. Hij kwam naast me staan. Nogmaals, het was alsof hij wilde dat mijn vriend een goed zicht had, dus ging hij niet recht voor me staan, wat het zicht op zijn penis die mijn mond neukte zou hebben geblokkeerd. Dat was het. Het was geen pijpbeurt. Hij neukte traag mijn mond tot zijn lul keihard was.


"Oh ja, zo zuig je een lul," zei hij. "Vind je het lekker?"


"Ja meneer," gorgelde ik. Ik weet niet hoe hij verwachtte dat ik zou antwoorden met dat grote ding dat in en uit ging.


"Kleine slet," zei hij. "Je bent van mij, begrijp je dat?"


En opnieuw volgende er een paar harde tikken op mijn naakte billen.


"Ja, ik begrijp het meneer," zei ik.


"Ik ga je zo heerlijk neuken dat je hier alleen nog maar meer zal naar verlangen de komende dagen en weken," zei hij. "Maar je zult erom moeten smeken."


"Alsjeblieft, neuk me zo heerlijk lang en goed, Meester," zei ik. "Alsjeblieft, ik smeek je."


Plotseling voelde ik hem in één keer helemaal in me - zijn grote lul. Hmm wat voelde dit heerlijk aan, verlossend.


Maar dan stopte hij en richtte zich naar Vince.


"Hier proef hoe geil je lekkere lief is wanneer ik haar neem.” En hij duwde zijn harde pik tussen Vince lippen.


“Ik laat haar alleen klaarkomen wanneer jij het me vraagt," zei Hendrik terwijl hij me aankeek.


"Laat me alsjeblieft klaarkomen!" smeekte ik.


"Vince, wat denk jij? Moet ik Tine laten klaarkomen? Knik met je hoofd als je er zo over denkt."


Ik zag mijn vriendje al pijpend gretig knikken.


Hendrik deed mijn tepelklemmen los en liet me op bed plaatsnemen.


Hij nam me in verschillende standjes, vingerde me, likte me en nam me opnieuw. En uiteindelijk explodeerde ik in het grootste orgasme van mijn leven. Hij had wat vocht naar buiten laten sijpelen en had al neukend mijn kontje bewerkt met zijn vingers. Nog voor ik het goed en wel besefte zat die grote lul in mijn kont.


"Oh mijn God!" riep ik.


"Ja, neem hem, geil sletje. Neem hem in je kont. En zeg me “Dank je wel. Neem me als jouw sletje Hendrik.”


"Dank je wel. Neem me als jouw sletje, Hendrik," zei ik.

Ik had nog nooit zoiets groots daarboven gehad. De sensaties brandden en verstrakten toen een nieuw orgasme door me heen trok en mijn sluitspier zich krampachtig om de grote penis klemde.


"Nu, neem de harde pik van Vince in je mondje," beviel hij me, terwijl hij zich even terugtrok.


"Pijp hem en laat hem in je komen terwijl ik dat heerlijke kutje van jou neuk. Smeek me om jou te vullen met mijn warme zaad wanneer hij komt.”


"Ja, meneer," zei ik.

 

Informatie


Waar: De Loft


Wanneer: Nog te bepalen

bottom of page