top of page

Voor altijd.De minder zelfzekere vrouw, volledig onterecht! Dus laten we dit eens en vooral altijd uit de weg ruimen. In de plaats staat een mooie, zelfverzekerde, seksuele vrouw die onze hoofden laat draaien en met plezier en liefde je doen stralen. Daarom brengen we jou voor de lens. De professionele lens.

Zij/hij is de enige fotograaf die perfect in staat is van jou en ons echt kunst te maken. Niemand weet van deze sessies. Het resultaat is er voor jou, als herinnering aan wie je echt ben. Omdat…we weten wat jij niet weet.


De ingehuurde fotograaf laat jou dingen voelen en doen die weinig anderen ooit gedaan hebben. Er is de seksuele Godin in jou die smeekt om naar buiten te komen. Jouw pas geschoren en verwende kutje is nat bij de gedachte alleen al om los te gaan en hem de beste fotosessie te geven.


We ontmoeten hem in een prachtig appartement dat ze gevonden hebben op Airbnb. Het daglicht is perfect, wat zorgt voor prachtige, gedurfde foto's. je hebt allerlei sexy outfits bij je, waarvan elk stukje beetje bij beetje zal wegvallen door onze aanwezigheid, aanrakingen en de instructies van de fotograaf.

Je bent meer dan klaar om jouw innerlijke slet voor de lens te laten stralen.


We maken kennis. Hier heb je dagen vooraf naar uitgekeken. Naar de kapper geweest, make-up laten aanbrengen alsof het voor onze huwelijksdag is. Alleszins de getuigen zijn er. Of zeggen we eerder jouw medespelers.


"Welke eerst?" en je presenteert hem de drie jurken die je voor deze gelegenheid heb meegebracht.


Ze zijn allemaal prachtig en perfect om de subtiele rondingen van jouw heerlijke sexy lichaam te laten zien.

Hij bekijkt ze allemaal met het professionele oog, zonder twijfel voorstellend hoe jouw borsten zullen knallen in deze jurken.


Als het duidelijk dat hij jou geheel op je gemak wil stellen trekt hij zijn T-shirt uit. Al gauw is de juiste stemming gemaakt. Ook wij twee hebben onze outfits mee. Van casual tot sjiek.

Je bent niet verlegen bij ons allemaal en merkt al gauw hoe ook wij de erotiek en seks die in de lucht hangt nog even proberen te verbergen.


Langzaam bouwen we op waar jij straalt door alle mannelijke aandacht. Op de achtergrond hoor je het geklik van de camera, soms op het ritme van de instructies of de stoten van één van ons.

Jouw ogen blijven verbonden met de camera en de fotograaf. Zelfs wanneer onze kussen en vingers jou op weg zetten naar misschien wel een zoveelste hoogtepunt.


In een onbewaakt moment laat ook de fotograaf zich niet ontvallen dat hij geniet van wat hij ziet.

Zijn pik is nu keihard. De omtrek in zijn broek is zo duidelijk als wat. Bij een volgende shoot en jurk kan je het niet laten je ogen over hem heen te laten gaan. Lange haren vallen in golven over jouw schouders, maar zijn ogen zijn precies waar ze moeten zijn... op jouw borsten.


"Ben je klaar?" Ik geef hem een knipoog en wacht op instructies.


We sloven ons allemaal uit voor je. Hij krijgt foto's van jou, ons, in verschillende standjes, soms met twee, soms met drie. Je weet dat elke keer dat de sluiter draait, ook zijn pik trilt door jouw sensuele lichaam en de manier waarop je als een echte sexgodin geniet van onze aandacht voor jou.


Hij komt soms dichter bij de actie voor een prachtige close up van je gezicht, je prachtige ogen, een blik die zegt hoe je geniet.


Voor het eerst die namiddag raak je zijn pik aan. Het is niet onbeschaamd. Het is een lichte aanraking van jouw vingertoppen over zijn hardheid. Zelfs door de spijkerbroek genoeg voor hem om te weten dat het met opzet was, maar subtiel genoeg voor hem om er vraagtekens bij te zetten.


De jurk gaat uit en een andere doe je aan. Een ander standje, even jij met Hendrik terwijl ik toekijk en geniet van wat er zicht afspeelt op het bed.


"Verdomme, ja, dat zal het." De camera flitst vanuit elke denkbare hoek. Hij leunt zelfs voor close-ups en verliest even zijn beheersing. Een vinger langs jouw natte kutje. Hij is dichtbij genoeg om mijn erotische, wellustige geur te ruiken.


"Moet ik deze uitdoen? Jouw sexy ogen smeken hem om meer.


Het geluid van de sluiter spint als je met de hulp van Hendrik je half open jurk begint uit te trekken.

Je nattigheid is door het toedoen van Hendrik zijn talenten niet meer te stoppen.


"Mmmmm." De geluiden van zijn vingers die in jouw blote, natte kutje spelen zijn iets wat zijn foto's niet kunnen vastleggen, maar ze zullen voor altijd in zijn geheugen gegrift staan. Zijn pik raast tussen zijn broek, en hij doet geen poging meer om te verbergen en hij stapt uit zijn jeans. Zijn pik is hard en staat uitnodigend in jouw nabijheid.


Ik heb een idee voor een foto zeg ik: "Ga liggen.”


Zodra zijn rug het bed raakt, laat Hendrik jou bovenop hem liggen. Je wrijft met jouw klitje over de lengte van zijn pik.


"Neem de foto." Zeg jij nu tegen onze fotograaf. Jouw borsten moeten er perfect uitzien vanuit deze hoek en met het binnenvallende zonlicht.


Als hij een paar plaatjes vraagt Hendrik aan me of het ok is als we…ik knik en kom naar je toe. Ik laat je langzaam zakken op zijn harde pik.


"Fuck, denk je die pik voelt zo goed aan. En laat het merken door een heerlijke zucht. Je kan niet wachten om de foto's. Nog nooit heb je je zo sexy en mooi gezien.


Zo gaat het even door. Ga je even door en dan komt de fotograaf terug zijn missie. Je gaat van hem af en laat je opnieuw verwennen door jouw 2 heerlijke mannen.


In een perfect samenspel verwennen Hendrik en ik jou naar een hoogtepunt.

Het orgasme komt als een daverende trein op je af.


"Kom in mijn kutje!" Ik wil gebeft worden. Nee, ik moet bevredigd worden. Het is de oer-natuur van het over het bed gebogen en met sperma gevuld worden die je nu nodig hebt.


Je biedt je aan ons aan. Jouw billen en kutje in de lucht, je armen en hoofd rusten uitgestrekt op de het bed.


"Oh!" onze vingers graven in jouw heupen terwijl onze pikken afwisselend jou heerlijk verwennen. Hij Dit is de seksuele energie van de gehele dag die in één keer uit onze lichaam stromen. Je voelt de kracht van elke diepe stoot in de donkerste hoeken van mijn ziel.


"Mmmmmmm." Het is het enige geluid dat je kan maken terwijl de camera bij elke klik jouw genot voor eeuwig vastlegt.


"Ah! Kom maar moedig je Hendrik aan!"


Jouw ogen verstrakken in een ruk als zijn vingers dieper in het zachte vlees van jouw heupen tasten. Het gegrom in zijn keel als hij klaarkomt stuurt je naar een volgende orgasme terwijl je mijn harde pik in je mondje neemt. We zijn twee geliefden in een storm. Onze lichamen smelten samen en worden één als we samen komen.

Een laatste klik van de camera en dan een laatste pik die je nu voelt. Voor altijd een prachtige godin.


Enkele weken later ontvang je een mailtje met een download link.

 

Informatie


Waar: Een prachtige locatie


De opdracht:


Een hete fotoshoot met een ervaren fotograaf.


Tine:

  • Jij gaat naar de kapper en schoonheidsspecialiste voor de make-up.

  • Je zorgt voor verschillende sexy outfits en lingerie

Hendrik & Vince:

  • Wij zoeken en boeken de fotograaf

  • Wij zoeken en boeken de locatie

bottom of page