top of page

Boundaries - Deel 1



Ik denk soms na over het maken van echte film.


Niet eentje waar ik de hoofdrol moet spelen. Eerder het soort dingen maken die ik geil vind. Het soort film dat ik met mijn partner zou bekijken terwijl we fantasieën in elkaars oor fluisteren, dromend van de dingen die we zouden kunnen doen samen met de dingen die we ons liever alleen inbeelden.


Maar maken van een goede film is ongetwijfeld ingewikkeld. Vooral omdat zoveel hete seksscènes zich vooral in onze gedachten afspelen.


Spanning is moeilijk te filmen. Het is moeilijk te visualiseren zonder interne twijfels, opwinding en opwinding. Soms is het makkelijker ze in een verhaal neer te schrijven.


Maar dat betekent niet dat het niet kan.


Een van mijn favorieten gedachten is met Tine de kamer binnenlopen, een blinddoek om, terwijl er een man op het bed zit en naar haar kijkt. Ik kleed haar uit, terwijl de camera de lijnen van haar lichaam en zijn hongerige ogen volgt. Tine knielt als haar dat wordt opgedragen, en ik leun achterover en kijk toe hoe ze zijn harde pik in haar mond neemt.


Met mij op de achtergrond, plaatsnemend op het hoofdeinde van het bed, trekt hij haar omhoog en kust haar van buik tot lippen. Hij trekt haar naar zich toe en kust haar mond voordat ze in zijn schouder kreunt.


"Zal ik haar echt neuken?" Vraagt hij aan me, terwijl hij zich naar me toedraait en me aankijkt.


“Graag maar later.” antwoord ik beheerst.


Hij neemt haar handen boven haar hoofd en kust, bijt zacht in haar tepels. Tine kreunt.


Een hand gaat op zoek naar haar natte kutje en hij start haar langzaam opbouwend te vingeren. Je bent er bijna hoor ik aan je gekreun.


"Zal ik haar laten komen?" Vraagt hij opnieuw aan me.


“Nog niet.” antwoord ik beheerst.


Ze voelt hoe een touw langs haar naakte lichaam streelt en stopt te hoogte van haar polsen. Even later staat ze nog steeds geblinddoekt, enkel met nog enkellaarsejes aan en omhoog gebonden voor me. Wachtend, verlangend op wat komen zal.


Dit alles terwijl de camera de actie volgt.


Het is een droom die ik beleef. De camerahoeken zijn bijna onmogelijk, het acteerwerk ingewikkeld, en begin niet over het juiste licht en de perfecte montage.


Laten we misschien beginnen met de casting. Niet elke actrice is geschikt voor dergelijke acteerwerk.

 

Informatie


Waar: De Loft


Wanneer: Nog te bepalen

bottom of page